Sider

31.5.12

Inspiration

29.5.12

We all love the sun
Samlede lige nogle øjebliksbilleder fra de solrige dage! Hvordan kan man allerede savne det. Utroligt hvad solen gør ved en! 

28.5.12

Wearing wild flowers
Necklace DIY // Top H&M // skirt ebay // Clutch vintage //
Sidste dag med solskin. Jaa det er måske meget godt, for jeg får slet ikke læst. Har slet ikke kunnet tage mig sammen i dag. Jeg gider ikke... Gid eksamenerne var overstået!! Har været lidt rastløs i dag og jeg kedede mig så jeg gik ud i haven og fandt nogle blomster og til sidst endte jeg med den her halskæde. Er faktisk helt vild med den! Hvorfor visner blomster? Øv! :( 
Short english translation
Tomorrow the sun won't shine. It's so sad! Today i was bored, so I found some flowers in my garden and suddenly I ended up with this beautiful little necklace. Why do flowers die? That's sad too! :( 

26.5.12

Yesterday


Ej hvor er det bare dejligt vejr, men ej hvor har jeg det dog varmt!! Har stegt ude i solen og læst op til eksamen, men blev simpelthen lige nødt til at gå ind for at køle lidt ned! Men klage det skal man ikke!
Igår var jeg til afslutningsfest ude på skolen, det var rigtig hyggeligt! Det er vildt at det snart er ved at være slut, selvom jeg også glæder mig.

22.5.12

New in: Sequin dress
Så ankom studenterkjolen med posten idag! Købte denne smukke kjole for nogle dage siden og har nu modtaget den. Jeg synes bare den er så fint og så er det jo lidt 'smart' at det ligner en skjorte i en nederdel. Hvad synes I? :-) Ville rigtig gerne have taget nogle billeder i dag, men har lånt mit kamera ud, så det kunne desværre ikke lade sig gøre. Har i stedet læst op på dansk eksamen (skriftlig), været ude og løbe og slikket sol. Nu skal jeg ind og rydde op på værelset. OM jeg gider!!
Short english translation
I received this dress today! I'm going to celebrate my graduation. YEA i'm looking forward!

20.5.12

So many beautiful things..
Pastelfarver er og bliver min favorit lige pt! Faktisk så tror jeg aldrig det hører op. Og hvor åndsvagt er det så ikke lige at jeg ikke ejer en eneste ting der er pastelfarvet!? Det er for galt! Se lige hvor fint og harmonisk det er!
Håber I har nydt den sidste dag af weekenden. Jeg har brugt hele min dag på at redigere film og filme. Pyyha.. Og ellers er jeg egentlig lidt at et pjok, for jeg er blevet forkøøølet og her den anden dag faldt jeg ned af min Mads' kældertrappe og slog min skulder! AV hvor gør det ondt! :o Nu tror jeg bare jeg vil lulle mig ind i en pastelfarvet verden! 

19.5.12

Color your lifeHej alle jer søde læsere! Efter laaaang tid har jeg nu et indlæg til jer. Det er næsten helt befriende. Billederne er taget igår, da solen skinnede. SKØNT! Idag skal jeg ind og redigere i mit mediefagsprojekt og senere skal jeg til fødselsdag. Håber I får en dejlig lørdag.
English translation
Hi dear followers! Today I can finally post you something! These photos are from yesterday, and I really love the color in them! What do you think? See you soon!

17.5.12

Last day of school
Havde - som I nok kan se - sidste skoledag igår! 3.g OVER and OUT! SNART! Jeg var klædt ud som ninja turtle :D Haha, hold nu op hvor var vi grimme! Men jeg havde virkelig en god og FULD dag! 

13.5.12

Summary
I den her uge har jeg bagt den bedste banankage, fået min studenterhue og været på genbrug! Ja det er de GODE ting der er sket i den her uge, for det har nu ikke kun været lutter banankage! Men alt det trælse gider vi ikke snakke om! Hvor er det VIIILDT at jeg snart er student! På onsdag har vi sidste skoledag - jeg skal i hegnet!!
Se hvor fin clutch'en er! Den har jeg tænkt mig at bruge til studenter festerne og kæden har jeg tænkt mig at lave et DIY projekt ud af! :) 

9.5.12

Beautiful
Jeg er her endnu! Men bliver snart levende begravet i papirer, lektier, bekymringer og gerninger!! Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til at blive færdig til sommer!!

7.5.12

Back in time
Åh savner tiden hvor mit hår var lyst og langt og jeg var solbrun!! Solbrun kan jeg nå endnu, men håret gror ikke bare lige sådan og det bliver nok også svært at få det lysere efter jeg farvede det sidst :( øv.
English translation
Pictures from last summer. I miss my long and blond hair!

5.5.12

Oh there ain't no diamonds in the boredom


I får lige et hurtigt dagens med på vejen! :) Er til fødselsdag og vil derfor smutte igen! Titlen til dette indlæg er fra Ben Howard's "Diamonds". Den er niiice, men det er alt hvad han laver.
Vi ses!

4.5.12

Hangovers and creativity
DIY t-shirt
Hej Bloggen! Igår drak jeg halvdelen af alle mine hjerneceller ud (Haha lige voldsomt nok måske) og jeg har haft en frygtelig nattesøvn, kan snart ikke finde hoved og hale i hvad der faktisk skete igår og hvad der bare har været fuldemandsdrømme. Haha. Åh Gud! Har en liiiille smule tømmermænd. Heldigvis havde jeg idag lidt kreative hjerneceller tilbage. :D Har lavet T-shirten(eller ikke SELVE t-shirten, men har lavet sat printet på) som i ser ovenfor og har i sinde at lave maaaange flere! Hvis I er interesserede i at lave jeres egen t-shirts så kan I kigge forbi Wellmadefashion som har lavet en guide! Det er ikke spor svært! 
Short english translation 
Hi girls! Today I have hangovers. I'm tired and I just want to sleep! :D BUT despite my hangovers I made the t-shirt above. Well not the t-shirt, but I transferred the print to it. Think the result became quite good.

1.5.12

COLORED SHORTS!
OMG! Er de her shorts ikke bare for vilde!? Og der findes mange fleeeeere af dem. Overvej dem lige til en hvid tanktop og et par hvide vans. Jeg KU godt i hvert fald! De kan købes HER, men, men, men men (ja der er nemlig et men) der ryger heeeelt sikkert told på hvis man køber dem, så jeg sidder lige og overvejer et lille (men lettere besværligt) DIY projekt. 
English translation
Look at these amazing shorts! Try think how they would look with a white tank top and a pair of white vans. I wouldn't mind!!!! You can buy them HERE
For sale: Dress & Peeptoe heels

Jeg sælger både kjole og hæle, som I ser på dette billede. Hælene er aldrig brugt! Det er ikke med min gode vilje at jeg sælger dem. Men jeg kan ikke gå i dem :(
STR.: 38 - sorte - højde ialt 15 cm - oprindelig pris 417,-
Kjolen er heller ikke brugt udover derhjemme.
STR.: 36 - hvid/creme - Chiffon ærmer
Hvis nogle er interesserede er I velkomne til at sende mig en mail på mariemoerk@hotmail.com