Sider

31.8.11

Soup and big knits
Efter en lang skoledag havde jeg brug for at slappe af med suppe og en stor trøje! Dejligt. Imorgen har jeg en rigtig dejlig dag - som består af EN lektion! YES siger jeg bare. :D Og så har jeg jo rimelig meget optur på, eftersom jeg i en HEL måned har levet med 15 kr. stående på kontoen og nu er den fyldt op igen! Jeg er selvfølgelig allerede gået i gang med at kigge på nyt til garderoben. Skidt? Ja måske, men jeg trænger til det. 


Translation
After a long day, I needed to relax! So i made some tomato soup and took a big sweater on! It's a good day, because I finally have money again! (After a whole month with only 15 kr. on the account, it's great to se my old friend again!) 

6 kommentarer:

 1. MMh det ser bare lækkert ud :o) og fint billede neden under ... Sikke en fin blog du har dig :) Skal vi følge hinanden??? - vil glæde mig til at læse med frem over :)

  -Bettina

  lifeloveandlooks.blogspot.com

  SvarSlet
 2. hahaha... jeg har også klaret mig med 16 kr. på kontoen, og levet af de små penge jeg har fundet på værelset siden jeg er kommet hjem ;)

  SvarSlet
 3. Haha Nanna :D Det er jo fantastisk at have penge på kontoen igen så.

  SvarSlet
 4. Super fin blog du har.. Skal vi følges? :)

  SvarSlet
 5. Super fin blog du har dig! Tænkte på om vi skulle følge hinanden? Jeg følger allerede dig, ville være dejligt hvis du gjorde gængæld!

  //triflesandgiants.blogspot.com

  xoxo

  SvarSlet
 6. Haha I know the feeling, I hate it when the cash runs low! : ( The tomato soup looks really yummy and that sweater looks super comfy : D

  Urban art + street fashion addict:
  C.ULT FRIDAY.

  SvarSlet