Sider

4.9.11

Lavender - inspiration
LAVENDER from TEST on Vimeo.


Lavender
Test Magazine
Shot by: Thomas Giddings
Model: Charlotte Nolting

_________________________________________________________________________________


Hej Bloggen. Måtte bare vise jer disse fantastiske billeder og den smukke video. Jeg synes de/den er så inspirerende og jeg elsker bare farverne på billederne! Wow. 
Håber i har haft en dejlig weekend! Det har jeg i hvert fald (noget nær en af de bedste længe!) I fredags var jo som sagt til fest på gym og min dag igår bestod af at drikke vand og æde panodiler (overdrivelse fremmer forståelsen) MEN mine ben gjorde så ondt! - det må skyldes de vilde moves jeg lavede på dansegulvet og så er jeg godt og grundigt fyldt med blå mærker... :D Sikke en aften!
Men så kunne jeg jo heldigvis pleje mine onde tømmermænd igår, sammen med mine skønne veninder til god mad og gode film! 


Translation
I had to show you these amazing photos and this beautiful and inspiring video. I just love the colors. 
Hope you all had a great weekend. - I've had! Friday i got drunk, yesterday i had hangovers with my lovely friends and today I am exhausted. 


Love Mary

2 kommentarer:

 1. lyder som om gymnasium festen var god :P og må jeg lige rose dig for de skønne inspirations billeder?? hvor har du fundet dem henne? de er SÅ pæne :)

  Forresten ville det være super skønt hvis du havde lyst til at kigge forbi min blog på glitteramalie.dk :)


  Kisses!

  SvarSlet
 2. Hej Amalie! :) Åh jeg har linket på en anden computer! Så jeg kan desværre ikke lige sende det nu og kan ikke huske hvad hjemmesiden hedder! :)
  Men vil se om jeg kan huske at give et link imorgen.
  Knus Mary

  SvarSlet