Sider

15.10.11
T-shirt Monki // Necklace Monki // Jeans H&M // Leather Jacket Isabell Kristensen // Shoes Zara //

Hej Bloggen. Håber i nyder weekenden/ferien! Jeg gør i hvert fald! :)) Og skønt at solen skinner. Igår snakkede jeg om, at jeg havde købt nye sko og det er dem jeg har på, på billedene ovenfor. Jeg er glad for dem, jeg synes virkelig de er fine. Elsker det lak- og bedstemor look, der er over dem! De er fra Zara og kostede 460,-. Hvad synes i om dem? :) T-shirt'en og halskæden er også købt i københavn.
Imorgen smutter jeg, som sagt i Sommerhus på Sjælland. Jeg ved ikke om der er net, så jeg ved ikke om der er mulighed for at blogge.
OG SÅ.. Har jeg fået en splinter neues Ipod (næsten splinter ny) af min dejlige kæreste! Jeg har simpelthen sådan manglet en iPod og nu har jeg endelig en! YES! Nu er jeg altså indehaver af en iPod, den sødeste kæreste og lækkert nyt tøj! - Og lige om lidt er der flødekartofler til aftensmad! :D


Translation
Hi dear followers! Hope you enjoy the weekend. I DO! I wanted to show you some of the my new stuff i bought in Copenhagen. Look at these amazing new shoes i got from Zara. I am in love. Tomorrow I will go to Sjælland again, with my family. 2 kommentarer:

 1. loovess your shoe :)

  Greeting from Indonesia
  Titaz

  SvarSlet
 2. Eeeelsker loafers! har længe ledt efter nogle men dine er virkelig fine!

  http://highonsophie.blogspot.com/

  SvarSlet