Sider

30.11.11

DIY shirt

Translation below
Først og fremmest vil jeg lige sige at jeg jubler over at jeg har fået 100 faste læsere! - Det dejlige runde, bløde og fine tal! :D Hvor nice er det lige!? NICE! Tak for jeres daglige kommentarer og fordi i følger med! :) Det betyder meget. Og velkommen til jer nye!
Ja og så er der sket noget andet stort for mig! Igår fik jeg nemlig af vide at jeg havde vundet en fotokonkurrence! Og præmien var stor og rund og ikke på mindre en 5 cifre! Jeg tør næsten ikke sige hvor meget den var på. I kan se billedet HER HER OG HER! Jeg var og er helt oppe at køre over det


Og sidst men ikke mindst har jeg pyntet den her skjorte lidt! :) Jeg synes resultatet er blevet rigtig GODT! Hvad synes I, søde læsere?? 


Translation
First of all I am sooo happy for getting 100 readers! I think it is amazing, and I want to thank you all for all your daily and sweet comments! 
There is also another reason for my happiness - yesterday I won a photo-competition! The prize was UN-BE-LI-VA-BLE! I hardly dare to tell you what exactly I won! 
I just decorated this old black shirt! :) What do you think? Myself? I think it turned out VERY great! 

5 kommentarer:

 1. great inspiration!
  congratz for u :)

  Hello from Indonesia,
  Titaz
  www.stylieandfoodie.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Elsker skjorte detaljen! Vanvittig flot:)
  Og stort tillykke med prisen!!

  Knus, Tobias

  http://tobias-in-fashionland.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint lavet med den skjorte :-)

  SvarSlet