Sider

15.11.11

Recommendation

Young Blood:Alle Young Blood's produkter er lavet af rene og naturlige mineraler. Af den grund dækker det også huden super flot og giver et altid naturligt look. Young Blood passer perfekt til mig og de siger jo gerne om sig selv at de passer til alle hudtyper! Og faktisk så er jeg sikker på det passer! Det fede ved produkterne er også at der absolut ingenting skal til for at dække og gøre huden fin, og derfor holder produkterne også i rigtig lang tid! 


Hvor og hvor meget? Jeg ved at man kan købe produkterne på nettet og i særlige kosmetikforretninger, men de kan ikke købes i matas! Jeg selv køber dem i en lille kosmetik forretning vi har der hvor jeg bor. YoungBlood ligger nu heller ikke i den billige ende af skalaen - 10 g (det er altså mere end det lyder) koster omkring 395 kr. Jeg køber dog en 'pakke' med 4 forskellige i til nogenlunde samme pris, der er så bare mindre i, men de holder virkelig i lang tid! 
Jeg kan HELT klart anbefale YoungBlood! Jeg synes rent ud sagt de er fantastiske!


English Translation
Hi gal's. This is my second post of And Mary beauty. 
This time i recommend these faaab products from YoungBlood! YoungBlood is luxury for the skin. They are made of 100 % clean and natural minerals. Buy these products and your skin will looove you! :)

3 kommentarer: