Sider

30.12.11

New In

"I want a perfume of woman with odor of woman" 
- Coco Chanel
Coco Chanel - Mademoiselle parfume 450 kr.
Silver short from H&M 100 kr.
Igår var jeg som sagt ude og bytte lidt julegaver. Jeg havde fået en parfume som jeg ikke lige kendte og valgte at bytte den til Chanels lækre parfume! :) Jeg måtte dog lige smide 150 oveni! :) Men det er jo ingenting for sådan en lækker parfume. Derudover havde jeg fået et gavekort til H&M og jeg fandt de her fine shorts på udsalg! :) Jeg synes de er SÅ flotte med et par sorte strømpebukser indenunder, til en bytur eksempelvis. Derudover købte jeg også et rigtig lækkert halstørklæde fra H&M (i lilla), men det skal I nok få at se! :)
Nytårsaften
Jeg glæder mig! Skal fejre den med alle mine skønne veninder, med den lækreste mad! Min søster, Amalie og jeg har været ude og handle nærmest hele dagen. Hold nu op! - hvor skal vi til æde og drikke-gilde imorgen! Jeg håber at jeg kan få vist jer nytårsoutfittet (selvom det ikke er det vildeste)! Hvad skal I lave imorgen? Og er nytår noget I gør noget ud af?
Translation
Bought these two things yesterday. The perfume was instead of another perfume I couldn't use, and the shorts was payed by a gift card to H&M. I'm really happy for both! What do you think? 

3 kommentarer:

 1. Fed blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG!! <3

  www.2-believe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Super fine shorts :-) Og cool blog, du har en ny fast læser her!

  Kys
  http://lisewedege.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Just wish to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply
  great and i could assume you're an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.
  Here is my web-site grumpy cat

  SvarSlet