Sider

11.12.11

Which one to choose?

Ja, som de fleste af jer nok har fundet ud af så vandt jeg FOF's store fotokonkurrence og det gav altså lige en slat penge på 10.000 kr. Nu står jeg så og overvejer kraftig om jeg skal købe et nyt kamera for dem, og ja så er spørgsmålet jo bare HVILKET? Valget står praktisk talt mellem de her to flotte fyre! Jeg synes jo egentlig at Canon Eos 5D Mark II er flottest (det handler jo ikke om udseendet, men jeg tror i forstår hvad jeg mener) ;) og han har jo også fullframe, men, men, meeen han er nu også lidt pepperet i prisen! Og måske er han også en lidt for står mundfuld til mig? (Ja jeg omtaler gerne ting jeg godt kan lide som 'han' og 'ham').. Lige nu skal jeg bare finde det helt rette kamera, som også opfylder mine behov! :)


Så er der Canon Eos 60D, som er knap så dyr men som også er et kamera for mellemsegmentet. Uhha, ja han kalder nu også.
Sagen er den at: Jeg ELSKER at tage billeder! Og jeg har egentligt ikke særlig meget forstand på ALLE de fantastiske ting de her skønne kameraer kan. MEN - jeg kommer til sagen nu - det ender altid meget godt, se nu bare - jeg har lige vundet en kæmpe konkurrence med tusindevis af billeder.


Så sidder i måske og tænker fedt - Marie køber et nyt kamera og hvad så?
Ja det betyder jo faktisk at jeg kommer til at kunne smide nogle VIRKELIG fede billeder ind her på bloggen, og jeg ville ELSKE det! Desuden ville det også kunne medfører et par hjemmelavede videoer, som jeg også længe har gået og drømt om at kunne lave.
Til sidst:
Er der nogle der har erfaringer med et af de her to kameraer? Så kom endelig med det! :)

4 kommentarer:

 1. uanset hvad... vil jeg råde dig til et foto kursus ved FOF eller lign. de har altså nogle gode kurser, og tror bare det ville være godt for dig :D ikke for at lyde som en ekspert hahahaha :D

  held go lykke med at vælge hvilket en af de flotte fyre du vil ha! det er da også unfair når 2 skønheder, gerne vil med dig hjem samme tid... ISÆR når den ene er en stor mundfuld... okay jeg stopper! ;)

  godnat, :D

  xx nanna

  SvarSlet
 2. Haha Nanna. Sidder lige og trækker lidt (meget) på smilebåndet, men jeg synes nu også det er en smule unfair, for hold nu op hvor de begge prøver at komme med hjem.

  Men ja, jeg har også overvejet kraftigt at tage nogle kurser. Der er ingen tvivl om at det er godt :) Jeg kan også godt de mest basale ting og få avancerede, men det er jo vildt fedt at kunne det HELE! :) Men det handler også om at prøve sig lidt frem og samtidig få noget prof hjælp :)

  Godnat og sov godt! Det lyder til at du har haft en god dag :)
  Knus

  SvarSlet
 3. godt der er nogen der kan smile, over min forfærdelige humor! :)

  men ja, jeg fatter også meget, men nogen gange ser man bare billeder med vildt fede effekter, og så ønsker jeg bare at jeg kunne det hele haha! ;)

  tak og i lige måde, ja det har det været ! :)
  held go lykke med srp ugerne

  xx Nanna

  SvarSlet
 4. Fed blog :)

  Kig gerne forbi min, hvis du har lyst:
  Camillajb.blogspot.com

  SvarSlet