Sider

28.3.12

New in
YOUNG BLOOD


ENDELIG fik jeg købt mig en ny omgang Young Blood produkter! Fik penge til at købe det, af mine veninder i fødselsdagsgave. Det passer altid med at jeg er ved at løbe tør til min fødselsdag og kan derfor ønske mig noget nyt. JA det vil faktisk sige det holder et helt år. Det er virkelig nogle lækre produkter - synes jeg i hvert fald! Det passer perfekt til min hudtype. På nr. 2 billeder kan i også læse lidt om nogle af de forskellige man får med. Den trofaste læser kan huske at jeg har talt om det her produkter MANGE gange! Hvis i bor i Fredericia området eller tæt på kan i købe produkterne hos Clinique Blæsbjerg i Skærbæk - hun har desuden en masse andre lækre produkter, se også HER!
Den opmærksomme læser, har måske fanget hvad der OGSÅ er på billedet! JA du gættede rigtig (måske), det er min 3D jumper, som jeg har købt på ebay! :D Modtog den igår og jeg er GLAD! Den er SÅ flot. - Der kommer selvfølgelig billeder op af den en af dagene.

4 kommentarer:

 1. Åh jeg har hørt så meget godt om Youngblood og tror også jeg vil prøve det næste gang. Det må være skønt at have fyldt op med makeuppen igen ;) Jeg har også den mesh jumper og er rigtig glad for den. Nu går jeg og venter på den i sort også ;)

  SvarSlet
 2. Youngblood er også fast inventar hos mig - det er så lækre produkter, så forstår dig godt. Dog får jeg kun en pudder til at holde 4 måneder, så kredit til dig, for at få dem til at holde så længe :-D

  Fin blog du har i øvrigt - har også lige bestilt Ebay trøjen - den er så lækker !

  /Linda

  SvarSlet
 3. Jeg købte jumperen, men den var aalt for lille. Hvad størrelse bruger du normalt?

  SvarSlet
 4. Mette (nr. 1): Jeg kan virkelig anbefale det! Det er så lækkert.
  Bruun by Bruun: Ja 4 måneder og 12 måneder er alligevel stor forskel! :P Men nu er der jo også 3 forskellige slags + en blush i den der 'pakke', så det kan være det er det der gør forskellen! :)

  Mette (nr. 2): Den er også liiiidt lille, men den passe mig stadig fint nok synes jeg selv! :) Jeg bruger normalt en 36 eller small. :)

  Knus Marie

  SvarSlet