Sider

1.6.12

Just bought this; from ebay
For at gøre en kort historie lang... Jeg skulle rigtig have været ude og tjene penge i dag. 1000 kr. Det er mange penge for mig! Jeg skulle have tømt skraldespande til Open By Night. Men så sker der det at hende der stod for det fandt en anden i mellem tiden (da jeg først kunne svare hende præcis om jeg kunne kl. 14). Så ingen penge til mig... Jeg er derfor lidt nedern og måtte købe noget tøj, for jeg havde planlagt at jeg ville bruge nogle af pengene på 2. men sidste outfit til studentertiden. Det giver så ikke nogen mening at jeg køber uden at jeg har tjent pengene. ØV! Men 1. jeg manglede et mere studentersæt 2. jeg har kigget på de her sko i flere mååååneder og har været forelsket ligemeget hver gang jeg kiggede på dem 3. jeg har kigget på den her nederdel i flere uuuuger og har været forelsket i den ligemeget hver gang. Så hvorfor ikke? Tjo måske kunne min bankkonto godt svare på det. Wow. Det her må være et af mine længste indslag og I sikkert allerede stået af. 
Short english translation: 
Just bought these to items from ebay, which is a bad idea considering my bank account... . hmm, but I needed some clothes for my graduating. And I've been in love with these two items for soooo long! So now i bought them. 

6 kommentarer:

 1. Skoene er virkelig lækre!!
  Kender godt det der med, at man lige skal overbevise sin bankkonto - i sidste ende lykkedes det for det meste :D

  SvarSlet
 2. Great buys! I really like that shade of green, and I LOVE the white spikey shoes! :)

  SvarSlet
 3. Gorgeous loafers!!! Do you know what is the label??

  xx alex

  www.placetrends.blogspot.com

  www.placetrends.blogspot.com

  www.placetrends.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes they are absolutely amazing! I bought them on ebay - here is the link:

   http://www.ebay.co.uk/itm/WOMENS-FLAT-DIAMANTE-STUD-SPIKES-LADIES-PUMP-SHOES-LOAFERS-LADIES-NEW-3-8-/280890656781?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item416663480d#ht_1457wt_1156

   Slet