Sider

18.8.12

My first guestbloggers #
For noget tid siden spurgte jeg Pernille og Christian fra Sortegrisen, om de havde lyst til at gæsteblogge her på And Mary, og det havde de! Det er noget nyt og har altså ikke prøvet det før, men jeg er sikker på at det er noget I vil se mere til.
Vi har været så heldige at få lov til at gæsteblogge her på skønne And Mary :) Vi synes begge to at det er skide skægt at få love til at blogge uden for vores vante rammer og så er det jo altid dejlig nemt når der er en masse gode spørgsmål man kan forholde sig til!
Er der en historie bag bloggens titel?
Ja det er faktisk en kombination af begge vores navne.. Sorteper er Pernille og Den Lyserøde Gris er Christian, så må I selv regne resten ud.. ;) Uuuuhhhh..
Hvordan ville I beskrive jeres stil?
Pernille: Et mix match af alle mulige forskellige stilarter.. Jeg vil egentlig ikke sige at jeg har en bestemt stil, jeg går bare i det jeg synes er pænt! Haha..
Christian: I kraft af at jeg er ved at være oppe i årene, klæder jeg mig vidst egentlig ret klassisk med et strejf af street hist og pist.. Jeg er vild med basic-ting, som man altid kan pifte op med et eller andet!
Hvor shopper I mest?
Den gode ende af strøget, altså den ned mod Kongens Nytorv, der finder vi næsten altid et eller andet.. Og genbrugsbutikker i pisserenden!
Kan I anbefale nogle gode genbrugs forretninger?
Wasteland, København K og Episode.. Men vi anbefaler at man tager i genbrug ude i provinsen eller på loppemarked, det er MEGET billigere og det er der man finder alt det gode genbrugsguld.. Tror vi nok.. :) I hvert fald finder vi rigtig tit noget godt når vi er hjemme i Aabenraa eller Thisted :)
Har I nogle ynglings trends denne sæson?
Pernille: Åh nej, det kan jeg slet ikke svare på... Arg... haha.. (åh gud hvor er det et kedeligt svar, sorry guy's, skal nok tage mig sammen!) Men en tendens jeg har taget til mig over sommeren er helt klart de berømte bralets, jeg elsker dem og hvis jeg kunne ville jeg altid have sådan en på.. Det går bare ikke lige i det fag jeg har valgt at ville leve af, haha..
Christian: Azteker og andre mønstre og print.
Bedste køb?
Pernille: Mine Duffy leopard wedges, som desværre er gået fuldstændig fra hinanden. Har prøvet at lime dem sammen 1000 gange, men de holder kun en enkelt dag og så går de op igen. Og jeg kan ikke opstøve dem nogen steder, det er virkelig øv!
Christian: Pywha, hele mit liv? Det ved jeg faktisk ikke.. Kan ikke finde én ting som jeg er mere glad for end alle mine andre køb.. Haha.. Men SKAL jeg finde en ting må det være min mørkeblå peacoat fra Samsøe Samsøe:)
Værste køb?
Pernille: Hmm bum bum, mit væreste køb må være en parfume jeg fik Christian til at købe med hjem til mig, da han var New York. Jeg havde duftet til den i et blad (I ved de der prøver der altid følger med!) og den duftede virkelig godt, men kæft hvor den stank da den kom på mig. Mht til tøj, så har jeg købt meget lort gennem årene, som viste sig ikke lige at være mig :b
Christian: Mine lyseblå adidas-sko.. De er egentlig temmelig fine, men ja, har vidst aldrig brugt dem.. Synes de bliver for PANG i forhold til mine outfits.
Har I et must-have-efterårs-køb? Hvis ja hvad?
Pernille: En lang genbrugsfrakke (ja den behøver selvfølelig ikke være fra genbrug, det er bare det eneste sted jeg har kunne finde en so far, desværre var den for stor, piv) i beige
Christian: Tror faktisk også det er noget med en frakke af en art, så én på Tobias Kippenberger (forsanger i Floor is made of lava) og nu har jeg ville have én siden!
Toptip?
Orv den er svær... Husk solcreme, masser af chip og chokolade. Så er du i hvert fald godt kørende i et stykke tid ;b

Besøg Sortegrisen ved at klikke HER

1 kommentar:

  1. Jeg er vild med Pernille og Christians blog - og kom endelig med flere gæsteblogindlæg, de er altid gode, hyggelig og interessante :)

    SvarSlet