Sider

30.8.12

"You never know. Maybe when we’re dreaming…we’re more lucid than when we are awake."


I do not own the rights to the photos underneath my own.
I found all 3 via google.
Please let me know if I used your photos against your will
Tror kreativiteten tog lidt over da jeg redigerede disse billeder, for det var slet ikke det der var hensigten med dem! Det var slet ikke det udtryk jeg ville have frem, men pludselig så jeg bare 'mareridts-potentiale' i billederne! : D Hader mareridt og jeg har dem ofte, men jeg tror på at de siger noget om vores virkelighed, om hvad vi er bange for, hvad vi er kede af osv. Jeg prøver altid at finde en sammenhæng med mine drømme! Hvad med jer? Har I ofte mareridt? Og hvad synes I om billederne? 
English translation: 
I think my creativity took over when I edited these photos. It was not this expression I wanted in the first place, but suddenly I saw some 'nightmare-potential' in them. I hate nightmares, but sadly  I have a lot of them! Well what do you think?

4 kommentarer:

 1. Det er nogle gode billeder! Især det første billede, synes jeg.
  Det tredie billede er baggrunden lige 80'er/90'er agtig nok (jeg får flashbaks til min storebrors værelse, da han var teenager, haha). Billedet giver mig dog også associationer til Von Trier's Melancholia med Kirsten Dunst.

  SvarSlet
 2. Er helt vil med dine billeder, men det er jeg jo altid!

  SvarSlet
 3. jeg har ofte mareridt! Meget, meget ofte, og det piner mig! Har oplevet at hyperventilere midt om natten hvor jeg vækkede min stakkels kæreste der troede jeg var døden nær! Not spaß!

  Men hvor er billederne smukke! Det er anderledes lavet på en god måde! :D Du er så dygtig Mary!

  SvarSlet