Sider

24.9.12
I min rastløshed er mit hoved fyldt med en tanke der har været tilbagevende det sidste års tid og som nu for alvor er vokset - nemlig tanken om at uddanne mig som stylist. Som en hjælp til at komme frem til dét helt rigtige fremtidige livsjob. Det er i dén retning jeg skal, det ved jeg, men HVAD præcis har jeg ikke en idé om endnu, men jeg kan mærke at en eller anden del af mig godt ved hvad det skal være! Jeg har bare ikke gravet frem til det endnu og det er dét jeg håber stylist uddannelsen kan hjælpe mig med! 
Det koster så bare 50.000 kr at tage den uddannelse! 
Hvad synes I om billederne? Passer de ikke perfekt til den her tekst? :-D Det første billede: rastløsheden og tankerne der kværner. Det andet billede: Den lyse fremtid, som jeg spejler efter. 
Don't forget
to follow 
me on 

5 kommentarer:

 1. 50.000!?!?åh gud! Men jeg ved du kan gøre det! Ihvertfald så bare prøv og se om det er noget for dig! Det lyder ihvertfald møg spændende! Hvem bare der havde det her år overstået og havde uanede muligheder!

  SvarSlet
 2. Fantastiske billeder, og de passer faktisk vildt godt til teksten :) 50.000 er godt nok mange penge, så kan godt forstå at du tænker over det, men hvis det virkelig er det du vil så synes jeg helt sikkert at du skal gøre det! :D

  SvarSlet
 3. Hi there :) thanks for stopping by my blog & leaving such a nice comment :) love yours, too! Your pictures are awesome - so moody, love it!

  SvarSlet
 4. These are gorgeous and emotionally raw.

  http://thegeekypeacock.blogspot.com

  SvarSlet