Sider

17.11.12

BREAKFAST!


Hej søde læsere! Her får I lige et lille lørdsags-morgenmads-inspirations-indlæg :-) For et par uger siden snakkede jeg jo om at jeg ville begynde at spise lidt mere sundt. Jeg vil meget gerne fortælle mere om, den måde jeg har tænkt mig at kaste mig ud I det på, I et andet indlæg. Snarest. 
Den her Ananas smoothie har jeg selv 'opfundet', og jeg synes altså virkelig at den er lækker! Sammen med dén, havde jeg lavet æg - de skal bare lige smides på en pande og så rør rundt i det. Jeg peppede det lige med lidt tomat og agurk og så en skive hjemmelavet GOD rugbrød. Den opskrift, vil jeg også vise jer på et tidspunkt! :-) Ha' en rigtig dejlig lørdag.

8 kommentarer:

 1. Ihh, du redigerer dine billeder så flot Marie. Hvilket progrem bruger du? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Nanna! Jeg bruger for det meste photoshop cs6 og af og til Lightroom, men her har jeg kun brugt photoshop :-)

   Slet
 2. De er så flot redigeret. Gid jeg kunne finde ud af at bruge det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også lidt af en jungle synes jeg :D Men når man først finder ud af det, er det let nok. Der er nogle stykker der har spurgt om jeg kunne vise hvordan jeg redigerer i det :-) Så det kan snildt være at der kommer et indlæg med dét en dag.

   Slet
 3. Uhm, lækkert ligner til forveksling min frokost (: Elsker scrambeld eggs i alle afskygninger, med ristet rugbrød. I mine røg der champingoner, spinat og tomat i idag (:

  - Anne

  SvarSlet
 4. Fine billeder. Ser super lækkert ud :-)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. MUMS, hvor ser det bare lækkert ud.

  SvarSlet
 6. mmmmmmmhmhhh, hvor ser DET bar lækkert ud. gid det var mig.

  //Maria Silje
  www.hairbymariasilje.dk

  SvarSlet