Sider

19.12.12

Blog recommendation(s)
Så blev det tid til at jeg skulle finde en vinder af min bloganbefaling og jeg synes virkelig det har været svært, for der har været SÅ mange gode og forskellige blogs. Men der er dog alligevel nogle som jeg ikke kan lade være med at føle noget specielt for og jeg kunne simpelthen ikke vælge den ene frem for den anden. Så der er i denne omgang 3 vindere! 

1. Nanna Krautwald fra Original Fake
www.and-mary.blogspot.com
Bloggeren sagde selv: Hej Marie. Du ved nok godt, hvad min blog omhandler. Haha
Ja jeg ved godt hvad Nannas blog handler om. Nanna og jeg opdagede hinandens blogge for et stykke tid siden og jeg har siden da holdt lidt sammen her i blogland! Nannas blog handler om mode, nye indkøb, tanker og følelser og kaffe. Masser af kaffe! Det skal ikke være nogen hemmlighed at det for det meste er en blogs billeder der fanger mig og Nannas billeder fanger mig virkelig. Jeg elsker billederne og måden de bliver redigeret på og så er jeg meget fascineret af Nannas mod til at vise følelser og tanker på! Hun har for nylig lavet to vlogs som jeg personligt synes er meget smukke! Original fake fortjener virkelig et besøg!
Besøg Nannas blog her http://nannakrautwald.blogspot.dk/


_________________________________________________________________________________

2. Nanna fra Fashion avec Nanna

www.and-mary.blogspot.com
Bloggeren sagde selv: Jamen fashionavecnanna.dk er min blog som er prop fyldt og rodet med kreativitet, skitser og en lille smule andet, hvor man kan følge min udvikling frem imod drømmestudiet:)
Det er ikke umiddelbart Nannas billeder der fanger min opmærksomhed når jeg klikker ind på hendes blog, men hendes skitser! Nanna er, som hun selv skriver prop fyld med kreativitet! Hun er fuldstændig vanvittig dygtig med en blyant og farver i hånden og jeg er virkelig fascineret af hendes evne til at skabe! Jeg kigger med på Fashion avec Nanna fordi der er så meget inspiration at hente og fordi jeg synes bloggen skiller sig ud fra de andre blogs jeg læser! Nanna har skabt hendes eget univers og jeg synes virkelig hun har formået at vise hvem hun er og hvad hun står for gennem hendes blog.

Besøg Nannas blog her http://fashionavecnanna.dk/

_________________________________________________________________________________

3. Sonja fra Eventyrlysten
www.and-mary.blogspot.com
Bloggeren sagde selv: Hvor hyggeligt! Det vil være fedt med nogle nye øjne på min blog! Eventyrlysten er en helt almindelig hverdags-blog defineret af en 17-årig Aalborgenser, der har store fotografdrømme.
Det er helt 100 p Sonjas billeder der fanger mig! De er meget smukke og unikke og jeg synes jo virkelig hun er godt på vej mod sine fotografdrømme og håber virkelig at hun vil forsætte med at lade mig og andre følge med i hendes vej dertil! Jeg synes virkelig at Sonja har formået at finde en signatur til sine billeder og det skal hun have thumbs up for! 

Besøg Sonjas blog her http://eventyrlysten.blogspot.dk/

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Øjjj tusind tak, hvor er du bare sød og dejlig! Ih og åh!

  SvarSlet
 3. Jeg blev faktisk rørt af din anbefaling, da det i høj grad viser, hvordan du virkelig har sat dig ind i min blog. Du har beskrevet den bedre, end hvad jeg selv ville kunne. -Og ja, vi holder sammen i blogland!

  Tak Marie :)

  SvarSlet
 4. hold op hvor er det fint skrevet marie!! hvor er det bare fedt at du har fanget netop dét, som har været mit mål: at skabe et lille univers som måske skildrer lidt andet end bare mode og perfekte billeder :))
  tusinde tak, det gjorde sku lige en kedelig dag bedre når det kommer fra dig :D!
  xx

  SvarSlet
 5. Godt at I blev glade damer!! :-)

  SvarSlet