Sider

14.12.12

I will recommend your blog
En læser spurgte forleden om jeg ikke snart ville lave en bloganbefaling! Og JO det synes jeg da er en rigtig god idé. Jeg har valgt at gøre det til en lille konkurrence, hvor I byder ind med jeres egen blog. Således får både du og jeg muligheden for at opdage nogle gode nye blogs og vinderen får selvfølgelig chancen for at få nye læsere!

For at deltage:
- Synes godt om min facebook side HER!
- Skrive dit navn og din blogs adresse i kommentar feltet, samt fortælle lidt om din blog! 
EASY PEASY!
Jeg slutter konkurrencen onsdag aften og tjekker alle de indsendte blogs ud og vælger den jeg synes bedst om! Så laver jeg et indlæg, med vinderens blog! :)

16 kommentarer:

 1. Sikke en fin idé :)

  Jeg blogger på www.pixelsogpoesi.com, hvor jeg skriver om mode, med dertilhørende køb og dagens outfits. Jeg har dog en minimalistisk tilgang til stil og forsøger at skabe en god garderobe bygget op omkring få beklædningsdele i god kvalitet.

  Derudover skriver jeg indlæg af mere personlig karakter, og om bolig og indretning.

  SvarSlet
 2. Super fed idé du har fået dig!

  Mit navne er Michelle Mikkelsen.
  Jeg blogger på http://lykkemichelle.blogspot.dk/ og jeg blogger om alt mellem himmel og jord. Blandt anden om mit liv, mine tanker og nye indkøb :-).

  SvarSlet
 3. Hej Marie!

  Jeg håber, at du vil anbefale min blog www.tilsyvende.blogspot.dk. Jeg skriver sjove og personlige indlæg om hverdagens mange finurligheder.

  Desuden har jeg engang anbefalet din blog ;-) http://tilsyvende.blogspot.dk/2012/11/de-hemmelige-favoritter.html

  Din blog er cool.

  /Mette

  SvarSlet
 4. Hvor fint!

  Min blog er hovedsageligt en fotoblog, men laver også DIYs engang imellem.
  Jeg tager billedeprojekter, feriebilleder, potrætter mm. :-)
  Men blog hedder:
  http://www.epwblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Hej Marie.

  Du ved nok godt, hvad min blog omhandler. Haha

  http://nannakrautwald.blogspot.dk/

  Knus

  SvarSlet
 6. jamen fashionavecnanna.dk er min blog som er prop fyldt og rodet med kreativitet, skitser og en lille smule andet, hvor man kan følge min udvikling frem imod drømmestudiet :)

  xx Nanna

  SvarSlet
 7. Jeg blogger på broccolipippi.blogspot.com, det er en fotoblog hvor jeg poster billeder som jeg selv tager :) . Det mest billeder af naturen eller byer. På min blog går jeg efter princippet kvalitet frem for kvantitet, altså prøver jeg kun at udvælge det bedste af det bedste til mine læsere :D

  SvarSlet
 8. Hvor hyggeligt! Det vil være fedt med nogle nye øjne på min blog!

  Eventyrlysten er en helt almindelig hverdags-blog defineret af en 17-årig Aalborgenser, der har store fotografdrømme.

  http://eventyrlysten.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Min blog omhandler mig, mit liv, mode, musik, fotografering og alt hvad der interesserer mig.
  emilieflensborg.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Min blog handler mest om mine holdninger til forskellige ting, men kommer også med beauty tips og er begyndt at lave indlæg som hedder "my advice", hvor jeg siger min mening om hvad folk burde gøre i forskellige situationer :)
  Og jeg hedder Camilla Christensen

  http://camillachristensen94.blogspot.dk/

  SvarSlet
 11. Super fin idé!

  Min blog handler om en masse forskellige ting lige fra mode til ting i mit liv.
  http://pernillelassendk.blogspot.dk/

  // Pernille Lassen

  SvarSlet
 12. Hej Marie.
  Først vil jeg sige, at jeg tilfældigt kom forbi din blog lige nu faktisk, og hold kæft, hvor er du dygtig! Du tager nogle fantastiske billeder. Tæl mig med som ny læser! xx

  Jeg vil selvfølgelig også gerne være med i din bloganbefaling! Min blog handler om mit liv hovedsageligt, men det jeg lægger mest vægt på er mine billeder. Jeg elsker at prøve på at fange en stemning, skrive med følelse og prøve på at gøre noget anderledes - derfor prøver jeg at gøre min blog meget stemningsfuld, og håber at det lykkes for mig.

  // Anna Pedersen - annapedersenblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Jeg fandt også lige din blog helt tilfældigt og blev også fanget af det fantastiske univers du har dig her! Jeg er også læser :D

  Det kunne være vildt fedt hvis du ville kunne lide mig blog, så jeg deltager også :)

  Jeg har en fotoblog hvor jeg lægger alle de billeder jeg går og tager i hverdagen eller når jeg laver photoshoots i mit studie. Min blog betyder rigtig meget for mig da det er det sted jeg kan udtrykke mine kreative sider - altså gennem mine fotografier.

  silleagerskov.blogspot.com

  SvarSlet
 14. Min blog hedder Trines Closet og er lidt over 1 år gammel. Jeg blogger om mode, tendenser, min verden og mere, men stadigvæk indenfor modeverdenen. Jeg har en forkærlighed for lønningsdag, polyvore og sort/hvid billeder, så det er der meget af på bloggen :-)
  Håber det finder interesse og alt det dejlige kan findes på www.trines-closet.dk ;-)

  - Trine

  SvarSlet
 15. Åh fantastisk idé og mulighed!

  Min blog hedder Wonderland og jeg har blogget på den siden oktober. Her blogger jeg om tøj, min tilgang til mode, diverse outfits, polyvore collager og diverse fund på nettet og ude i butikkerne! Jeg har en meget minimalisktis blog, sort/hvid tilgang er det mest. Dog elsker jeg at "fortælle" mine læsere om diverse oplevelser i mit liv, om det er en biograftur eller juleaften! Jeg prøver så godt som muligt at holde min blog køre med indlæg hver dag.

  Jeg håber du eller andre for sags skyld vil finde min blog interessant, altid dejligt med noget kritik til hvad jeg kan gøre bedre! :-)

  Min blog kan læse her; http://www.youtube.com/watch?v=7FFaqDU-hu4

  SvarSlet
 16. Min blog handler hovedsageligt om mit liv, beskrevet i en masse billeder samt en smule tekst til. Jeg flyttede min blog til platformen blogg.se for lidt under et år siden - og efter det, er det bare gået fremad :-)

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlet