Sider

3.5.13

Let there be freckles
Untitled Export114
After staying in the sun for a couple of hours!

4 kommentarer:

 1. Hey, så jeg følger din blog, som er blevet rigig god her gennem årene, men det er super ærgerligt, når du har de her inaktive perioder. JEG SAVNER DIG! Jeg er ikke engang medlem af blogger, så jeg taster bogstavelig talt din blogadresse ind hver dag. Jeg får ikke bare en opdatering. Men da jeg godt ved, du sikkert er ved at arb røven i laser: Hvordan var din dag på arbejdet? Havde du noget fancy på? Hvad skal du i weekenden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du, søde læser! :-)
   Mange tak for din besked! Dejligt at høre at du savner mig og tak fordi du har fulgt mig gennem årene. Jeg synes også det er super træls når jeg ikke får blogget, især fordi jeg har lyst til det! Men som du selv helt korrekt gættede, så arbejder jeg bare helt vild lige for tiden, men jeg vil forsøge at gøre noget ved min inaktivitet!
   Min dag på arbejdet i dag var fin! Havde frygtelig ondt i mine fødder, da jeg havde valgt at tage mine converse på! DUER IKKE! Nej havde ikke noget vanvittig fancy på! :-) Havde en ny fin tshirt på med blondeærmer og så bare bukser. Og så fik jeg lige shoppet lidt efter arbejde. UPSUPS!
   I dag skal jeg til noget festival på mit gamle gymnasium og så i byen senere og så imorgen skal jeg bare slappe af og nyde at jeg har fri - måske en oplagt mulighed til at få planlagt nogle indlæg. Fredag skal jeg arbejde 11 timer :o puha det ser jeg ikke frem til! Og lørdag skal jeg også arbejde..

   Er rigtig glad for din besked og det giver mig selvfølgelig lige et lille skub til at komme igang igen!

   Hvad skal du lave i weekenden?

   Knus Marie

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Sikke fine fregner du har! Virkelig!
  Må indrømme at jeg har lidt misundelse gemt i mig (:

  - Ida,
  leftwithmagicpancakes.blogspot.dk/

  SvarSlet