Sider

15.12.13

Australia through my phone
australien mobaustralien mob1australien mob3australien mob4australien mob5australien mob2
All photos by me - taken with my iPhone
edited in VSCOcam
Lige de bedste iphone billeder fra min smukke tur til Australien og fiji! Er så småt begyndt at føle at jeg faktisk HAR været der! men har slet ikke nået at få bearbejdet det hele og jeg tror der går lang tid før jeg virkelig kan se tilbage på turen, som en virkelig begivenhed i mit liv! Det virker stadig helt uvirkeligt. Kan huske at der gik meget lang tid før jeg kunne bladre igennem alle mine oplevelser på min 3-ugers USA tur sidste sommer. Hvor lang tid mon der så ikke går denne her gang! 
Men lige nu ligger det hele nok så tæt på, men glæder mig til jeg kan scrolle igennem mine billeder og tænke nåååårh ja det var der og der skete der det og det og jeg vil få en speciel følelse i kroppen, som jeg havde på dét tidspunkt, ligesom når man dufter en duft, som minder om en bestemt begivenhed i ens liv! 

2 kommentarer:

 1. Hold nu op altså.. Wow det er fandme de flotteste IPhone billeder jeg længe har set. Sådan en ro og helt særlig stemning. Mega smukt!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. WOW! Hvor er det bare nogle fantatisk flotte billeder, det ser så lækkert ud! Falder bagover! Jeg vil også afsted altså!!

  Knus

  SvarSlet