Sider

12.6.14

Palmtrees and pinapple juiceUntitled Export18_MG_9934_MG_0069_MG_0451Untitled Export20_MG_0198
Jeg synes det var på tide med lidt stemningsbilleder, selvom jeg/vi er lidt dårlige til at få taget billeder på den her tur :D Men nogle er der da blevet knipset. Vi har det rigtig lækkert - vi har spist ude og fået massere af fisk, drukket ananasjuice (MUMS), vi har set en masse smukke strande, hvor vandet er MEGET koldt! Jeg har nydt alle de mange farverige blomster og palmer (elsker palmer! I want to live in a world of palmtrees), vi har boet på et sindsygt lækkert Golf Resort og nu befinder vi os i steghede og travle Lissabon! 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle gode billeder, og virkelig stemningsfulde!

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Hvad hedder hotellet hvor i boede? Og hvor bor i nu? Vil også rigtig gerne på en tur med min kæreste, men ved ikke helt hvor jeg skal begynde. Har du booket igennem et bureau? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emma :)
   Vi har boet forskellige steder. Vi startede med at bo på Algarve kysten i byen Albufeira på Cheerfull Vila Alba. Stedet var godt nok, men vi kom til at bo på et ikke så godt værelse hvor det lugtede af røg (og sengene var virkelig hårde). Så tog vi til Lagos, som også ligger i Algarve og her boede vi i en to etagers lejlighed på Boavista Golf Resort. Det var helt vildt lækkert og et smukt sted!
   Nu er vi som skrevet taget til Lissabon og bor i en lejlighed mit i centrum. Den har vi lejet over booking.com men det hedder noget med Lisbon Experience. Nej vi har ikke booket igennem et bureau, men vi har lejet en bil, hvilket jeg helt sikkert vil anbefale for at få mest muligt ud af turen! :-) Håber det hjalp lidt og ellers så spørger du bare igen.

   Slet
  2. Fedt fedt fedt, det er lige med at undersøge de forskellige muligheder. Tusind tak for svar!

   Fortsat rigtig god ferie, jeg håber i nyder det! Det ser SÅ lækkert ud :-)

   Slet