Sider

31.10.11

Mine babyer, er kommet i klemme


Nogle af jer husker måske at jeg købte disse dejlige sko fra ebay, for en måned siden. Jeg har fulgt dem hele deres vej fra Kina til Danmark, og nu er de kommet i klemme i tolden! TYPISK! Det sker altid for mig. Har modtaget et brev fra postdanmark i dag, hvori de kræver en faktura, så de kan behandle varen. Ikke nok med at jeg nu skal betale told, så skal jeg også vente endnu længere tid på at de kommer til deres nye varme hjem. :( Øv.
Noget andet der er øv:
Her i lørdags gik mit memory card i stykker, så jeg har ikke mulighed for at få taget billeder de næste par dage. Men jeg har da en god undskyld! :D
Noget der er godt!:
Lørdag nat fik jeg en ny titel - jeg blev nemlig moster til den yndigste lille dreng! Og selvom jeg endnu kun har set ham på billeder, så er han simpelthen så dejlig!!
Translation:
I bought these fab shoes from ebay a month ago, as some of you might remember. I been waiting and waiting for them to come to Denmark, and that's why it is so sad that they got stucked in the customs, so now i have to pay customs duty. Typical. Hope they will be with me soon.


Charla
Og så har jeg LIGE købt disse på Nelly, til 350 kr. De er til galla og er lidt en nødudvej for mig - dog ikke ens betydning med at jeg ikke synes de er flotte, for det synes jeg! Men har faktisk villet købe et par Jeffrey Campell Foxy shoes, med sort hæl, men har ikke kunnet finde en hjemmeside hvor de havde dem i min størrelse! Så nu blev det altså dem her! :) og Prisen er da til at overkomme!

7 kommentarer:

 1. Oh I just discovered your blog – it's so cool!

  SvarSlet
 2. Virkelig fede sko! bloggen er også skøn, kig gerne forbi min http://lasimone.blogspot.com/ (:

  SvarSlet
 3. cool!  xoxo from rome
  K.
  http://kcomekarolina.com/

  SvarSlet
 4. that first shoe is....MARVELOUS! i fell in love with it *.*


  xx, Rachel. <3<3

  SvarSlet
 5. I'm glad you like them! I think they are marvelous too! :)
  Love mary

  SvarSlet
 6. De første par sko er jo simpelthen så lækre!
  Må man spørge, hvilket mærke de er?

  SvarSlet
 7. Det samme skete for mig, med præcis de samme sko! :( Det var øv..

  SvarSlet