Sider

30.10.11

New idea; And Mary beauty

And Mary beauty:
Er en ny ide som er blevet tilført bloggen! Ideen med And Mary beauty er at give jer tips og inspiration og hvem ved? måske friste jer til at købe de produkter jeg anbefaler. Disse indlæg er altså en fast del af And Mary, og vil blive udgivet jævnligt → ideen er at jeg vil udgive et sådant indlæg en gang i måned. I hvert fald lige til en start, for at prøve det! :) Jeg håber i synes om ideen?
Dyrebare dråber:
Første indlæg blev - som i nok kan regne ud - en anbefaling af 3 forskellige parfumer, som jeg personligt er fan af.
       1. Parfume er, Elizabeth Ardens Green tea. Jeg har selv haft den op til 4 gange nu og jeg bliver ALDRIG træt af den friske og lette duft af frugt. 100 ml koster i matas 370 kr. Er du fristet, skal du huske at denne hedder 'Revitalize' (Elizabeth Arden har lavet flere der hedder Green tea)
       2. Parfume er, Coco Chanels Mademoselle.  Jeg har haft denne her 2 gange, og jeg synes virkelig at duften er exceptionel. Det bedste ved Mademoiselle er at den holder hele dagen! og det vil jeg gerne skrive under på det. :) 100 ml. koster 750 kr.
       3. Parfume er, Stella McCartneys signaturduft. Jeg har ikke selv haft den, men min søster har den lige pt. og den dufter altså fantastisk! Duften er meget blid og dufter svagt af roser. 30 ml. koster i mata 360. Det er nogle dyrebare dråber, men de kan helt klart anbefales.


Translation
Hi gal's, to make a long post short: this post is a new idea i got, where I will recommend beauty stuff. This time I recommend these three perfumes: Elizabeth Arden's Green tea, Coco Chanel's Mademoiselle and Stella McCartney's own perfume. I love all three perfumes myself! 

8 kommentarer:

 1. Personligt er jeg helt vild med beauty-indlæg, so keep 'em coming ;)

  Og så er det nogle gode parfumer, du har anbefalet - selv har jeg Stella McCartney's, og min veninder briger Mademoiselle, og hun dufter fantastisk!

  Ellers har jeg også en ting for Eternity Moment fra Calvin Klein, som er "min" duft. Sød, frisk og let.

  SvarSlet
 2. Jeg har nr. 2 Coco Mademoiselle og elsker den! Dog har jeg givet 910 kr. for den i matas. Hvor kan man købe den til 750 kr? :)

  Knus Nomi
  www.nomibekker.blogspot.com

  SvarSlet
 3. i love coco chanel!
  I definitely will following you if you follow me :D
  Decimal Shoes

  SvarSlet
 4. amazing post, love. I hope you had a fabulous weekend. If you have a second I'd love to hear what you think of my latest outfit post. Also I'm doing my very first amazing jewelry giveaway! So excited. xo

  http://fashboulevard.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Utrolig fin blog, kig gerne forbi min blog, måske deltage i min kørende give away

  SvarSlet
 6. Michelle: Tak for din positive kommentar! :) jeg vil helt klart fortsætte. Og endnu federe at du faktisk kan lide dem også! :)
  Nomi:http://www.prispresseren.dk/pi/Chanel_Coco_Mademoiselle_3393_143.aspx Her er der et link :)

  Thank you all! :)

  SvarSlet