Sider

25.12.11

Christmas eve + a pretty little dress = the perfect match


Translation below
Glædelig jul alle! :) Håber I havde en rigtig dejlig aften igår! Det havde jeg i hvert fald! Ovenfor ser I outfittet fra igår. Synes faktisk selv at det er lidt fint! :) 
Juleaften .. Jeg har længe gået og glædet mig til at det skulle blive juleaften, men jeg fandt ud af at jeg ikke rigtig på noget tidspunkt havde følt, at det var RIGTIG jul og det skyldes jo nok min SRP, men jeg skal da lige love for at det blev jul igår! Maden var intet mindre en fantastisk! Og der var simpelthen så god stemning , og jeg synes tiden gik alt for hurtigt! :) Desuden fik jeg SÅ mange gode gaver! Kun ting som jeg havde ønsket mig, men dem får I ikke lige at se endnu :D 
1. juledag .. Man sidder altid med en lidt mærkelig følelse af, at nu er det hele overstået, men den her dag er jo skøn! Jeg skal i hvert fald ikke lave andet end at se dejlige julefilm og æde julekonfekt! :) 
Translation:
I wore this outfit yesterday, on christmas eve! I had a wonderfull time with my family, with wonderful food, wonderful atmosphere and with wonderful gifts! I'm looking forward to show you some of the stuff I got yesterday, but today I'm not doing anything but watch movies. :) 


And Mary Mary CHRISTMAS! 
- You got it? :D

9 kommentarer:

 1. thanks and you have got a nice blog <3 i´ll follow

  SvarSlet
 2. Really pretty dress, dear! Hope you have a great holiday!!!

  www.plentyforpennies.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er du sød!! Super fint outfit!

  SvarSlet
 4. Gud hvor er det en flot kjole!

  SvarSlet
 5. Flot outfit! Og rigtig fin blog du har dig. Er nu fast læser! Håber også du vil tage et kig forbi min? :)

  //Mie
  www.mieshverdag.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Thaaaanks girls! You're lovely.

  Taaaaaak piger! I er søde! :)
  Knus Mary

  SvarSlet
 7. Hej marie.
  jeg svarer lige her, fordi facebook vil ikke lade mig gøre noget som helst, så har været lidt i panik, over at jeg ikke kan komme i kontakt med dig.
  men i hvert fald JA, det blir til noget. i morgen kl 10:30, men hvis jeg lige kan få din email, kan jeg skrive detaljerne der :)
  eller du kan skrive til mig på,
  nannabgraversen@gmail.com

  xx Nanna

  SvarSlet
 8. cool outfit!
  Merry X'mas :)

  Hello from Indonesia,
  Titaz
  www.stylieandfoodie.blogspot.com

  SvarSlet