Sider

17.5.12

Last day of school
Havde - som I nok kan se - sidste skoledag igår! 3.g OVER and OUT! SNART! Jeg var klædt ud som ninja turtle :D Haha, hold nu op hvor var vi grimme! Men jeg havde virkelig en god og FULD dag! 

17 kommentarer:

 1. Hahahah, sikke da en genial udklædning!! Du har vidst lige givet mig dagens grin :D

  SvarSlet
 2. It's so funny

  http://louisphilippedegagoue.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hej :)
  Vi er nogle piger, der om 2 uger har sidste skoledag.
  Vi synes jeres kostumer er for grinern, og tænkte på om der er mulighed for at købe dem af jer?

  Hvis det er muligt, vil du så ikke skrive til mig på sarajensen1996@gmail.com? :)

  Vi håber det kan lade sig gøre :)

  Venlig hilsen
  Sara Jensen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara! :) De er nemlig totalt grinern. De er nok blevet lidt beskidte (det skal i jo lige vide). Men I må gerne købe mit i hvert fald. Jeg vil lige høre de andre piger. Skal i bruge alle 4 kostumer? :-)

   Slet
  2. Tusind tak! Det ville være virkelig fedt, hvis vi må købe de andres også :)
   Hvad vil du ca. have få det? Ja, hvis det er muligt. :)

   Slet
  3. Jamen de har kostet os 400 kr, men jeg vil lige høre de andre hvad de tænker! :-) Men det vil ikke være voldsomt dyrt - i forhold til hvad de har kostet.

   Slet
 4. okay, super :)
  regner du med over 100 kr pr. styk? :)

  SvarSlet
 5. Altså den ene vil gerne beholde sit og den anden sælger ikke for under 200 eksl porto og den 3. har jeg ikke hørt fra. Jeg ved ikke om I vil have det hvis i kun kan få 3??

  SvarSlet
 6. Hvor meget vil du have for din? Vi er stadig meget interesserede, og 3 er også helt fint! Er der mulighed for at du kan svare over sms, da det vil være nemmere? (40354452)

  SvarSlet
 7. Selma Lind Geirsdottir11. februar 2013 kl. 17.07

  Hej. Vi er to piger som har sidste skoledag her til sommer. Vi synes jeres kostymer er vildt fede, så vi vil høre hvor i har købt dem henne? :-)
  Hilsen Selma og Josefine

  SvarSlet
 8. Hej Mary :)
  Jeg og mine 3 veninder er rigtigt interesseret i jeres kostumer! Vi ved ikke om det er forsent, eller om de er blevet solgt? Vi synes de er vildt fede, og det kunne være så fantastisk at have dem på til vores sidste skoledag til sommer. Så vi vil bare høre om det er muligt de kan købes?

  - Rikke

  SvarSlet
 9. Er også mega interesseret i, hvor man kan få fat i disse kostumer! :)

  SvarSlet
 10. Hej alle der har skrevet på kostumerne! :) Mit kostume er købt på ebay i sin tid. De 3 andre købte over en eller anden hjemmeside som jeg ikke kender til :-)
  Jeg er desværre den eneste der har villet sælge mit kostume og det er også blevet solgt videre (tror jeg). Det er gået temmelig meget i stykker, så jeg ville klart bestille et helt nyt! :)

  SvarSlet
 11. Du kan vel ikke prøve og høre de 3 andre hvor de har købt deres?? for kostumerne er virklige fede og vi er 4 piger der godt kunne tænke os at være dem! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De kan ikke huske hvor de købte det. Det var en eller anden random hjemmeside de fandt :)
   Men her er der et link fra ebay:

   http://www.ebay.co.uk/itm/Adult-Teenage-Mutant-Ninja-Turtle-Costume-Superhero-Samurai-Mens-Gents-Male-BN-/200971566059?pt=Adult_Fancy_Dress_UK&var=&hash=item2ecad6bbeb

   Slet