Sider

8.6.12

Good morning you two
Godmorgen bloggen. Her kommer der lige et tidligt indlæg (i hvert fald i forhold til hvad jeg plejer). Blev vækket meget ubehageligt imorges ved at en mand hammerede på døren. Hold da op! Nå, men han kom med mine sko fra ebay. men, men, men jeg må sige jeg er en smule skuffet. Jeg troede stoffet var hvidt, men det er sølv... Så nu ved jeg ikke lige helt hvad jeg skal gøre???
Her kl. 14, skal jeg ind i Messehallerne og stå i køkkenet til en stor fest. Det bliver godt at få nogle penge, jeg har forresten helt glemt og fortælle at jeg har fået et lille job :-) Men det kan I få at høre om, en af de følgende dage.
English translation
Goodmorning dear followers! I woke up this morning to these studded loafers from ebay. Well actually i'm not that excited about them, because I was pretty sure they would be white and NOT silver! Hm. So I don't no whether I should keep them or not. What do you think?

10 kommentarer:

 1. du gir dem venligt videre til mig :D??

  xx

  SvarSlet
 2. Jeg synes de ser ret lækre ud der ihvertfald! :D Jeg glæder mig til at høre om dit job!

  SvarSlet
 3. Jeg synes ikke det gør noget, at de har den farve. Du kan jo trøste dig med, at de ikke bliver lige så hurtigt beskidte som helt hvide :P

  SvarSlet
 4. Nej de er også fine nok, men er lidt skuffet må jeg sige :-) Og de her billeder viser altså heller ikke hvor sølv de er. Her ser de faktisk cremefarvede ud.

  SvarSlet
 5. men hvis du stadig ikke får dem brugt, og er str 37 .... så sig lige til ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en 38, men de er lidt små i det :-) Men jeg skal nok sige til. Jeg overvejer stadig :D

   Slet
  2. Fedt ! Jamen 38 er sandsynligvis helt fint ;) så bare sig til :D

   Slet