Sider

19.7.12

Ebay goodies
1. Galaxy shirt // 2. Victorian necklace // 3. Chunky jumper // 4. Denim shirt // 5. Dotted shirt // Lace dress (sorry. I lost the link) // 7. Vintage handbag // Just click on the descriptions above
Okay, jeg ved godt den er ret brugt her i bloggerverden, men NU får I søde læsere altså også en tilbagevendende omgang ebay goodies her fra mig. Jeg har besluttet med mig selv at der skal være noget 'kendetegnende' eller måske nærmere genkendeligt ved bloggen og jeg ved godt at det her med at vise ebay fund ikke er særlig kendetegnende! :-) men, men, men alligvel! Det kan stadig være med til at skabe nogle rammer her på And Mary. Jeg handler også ret ofte på ebay og jeg synes derfor det kunne være sjovt at vise jer nogle af de fund man kan gøre sig! Desuden er jeg er i fuld sving med at finde nogle andre tilbagevendende indlæg til jer.
Fundet over dem alle i den her omgang er vintage håndtasken! Jeg synes den er for FED! Hvilken er jeres favorit? 
Da jeg er blevet spurgt et par gange om jeg kunne lave en guide omkring ebay og ofte har fået spørgsmål, regner jeg med at bikse en lille ebay guide sammen til jer til imorgen! :-)
English translation:
Which one of these ebay items is your favorite? Mine is number 7! I think it is absolutely stunning!  I will make this ebay post, a permanent part of And Mary. So it is not the last time I'm showing you, my favorites from ebay. 

5 kommentarer:

 1. DIn blog er nu kommet på min blogroll :]

  SvarSlet
 2. Det er ligegyldigt hvor meget det bliver brugt, det er stadig et super fedt indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at du synes! :-)

   Slet
 3. Uhh nogle lækre ting. Er ret vild med den kjolen og skjorten :)

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

  SvarSlet