Sider

16.10.12

Ebay goodies

Piger, piger, piger. Jeg beklager at det bare har stået stille her de sidste par dage, men der er sket nogle ting som har forhindret mig i at blogge. Fredag var jeg i byen og lå med tømmermænd hele lørdag. Om aftenen skete der noget som gav mig så stort et chok at jeg faktisk har været hylet lidt ud af den de sidste par dage. Det er nok den største årsag til at jeg ikke har fået blogget. Det er ikke noget jeg lige vil komme nærmere ind på nu og det er som sådan ikke noget alvorligt så bare rolig :-) Igår var jeg så til jobsamtale ved vikarbureauet Adecco og jeg startede allerede ud igår!
Men ville lige smide lidt ebay goodies ind! Jeg er lidt vild med det afslappede sæt! Hvilket ebay item er jeres favorit denne gang?

2 kommentarer:

 1. Har selv nr. 3 og 5 i tankerne. De er super fine :-)

  Tag evt. et kig forbi min blog, hvor jeg har en konkurrence kørende: http://www.katrineguldbaek.dk/2012/10/konkurrence-monol-ur.html

  SvarSlet
 2. Jeg købte nr.3 bare i en anden farve, og den er rigtig lækker at have på, men den sider slet ikke som på billedet, desværre. Jeg er dog stadig glad for den og synes den er rigtig fin med blonder skulderne.

  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk

  SvarSlet