Sider

29.10.12

Healthy food
Healthy body

Jeg er om nogen et omvandrende nutella og kakaomælks glas! Jeg ELSKER chokolade og søde sager! Heldigvis har jeg aldrig sådan taget synderligt på af det, men jeg kan altså godt mærke det på andre måder! Jeg får grim hud, er træt og sløv! Så jeg har besluttet mig for at jeg snart skal lave om på det og blive sund! Selvom jeg godt kan lide chokolade og søde sager så ELSKER jeg virkelig også friske frugter og smoothies osv. Så når jeg får nogle penge skal jeg ud og købe lækkert sundt ind! :-)
Er der nogle af jer der har gode råd til en sund livsstil? Og kunne I være interesserede i at læse og høre om hvordan det går for mig, med at være sund?!

12 kommentarer:

 1. altså, hvis du går efter sund, som dit øverste billede, så tager du desværre en meget stor smule fejl!
  på den øverste collage, er der alt alt alt for meget fiber, både brød og frugt har meget fiber!

  en god regl at gå efter er: Når du spiser noget frugt, så skal du have ligeså meget protein (mælk, ost, bønner, kød, osv)
  Frugt indeholder massere af sukker, ikke at det er skidt overhovedet, men har du nogensinde spist et æble for at tage lidt af sulten og så være mere sulten?? men i hvert fald, så er det fordi kroppen pludselig for en masse sukker, uden noget konkret andet. så derfor skal man tage lidt protein ved siden af, for at kroppen faktisk kan bruge det sukker til noget fornuftigt :D, og så mætter et glas mælk btw. også rigtig meget, i stedet for slik og andet sødt ;)

  håber det gav mening, der er sikkert smartere måder at forklare det på, men jeg kan ikke huske alle de der kloge ord hæhæ ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se jeg skal sætte mig lidt ind i det! :-) Men det er jo også en del af det!
   Men tak Nanna, det gav god mening! :) Og tager med glæde imod flere tips! :)

   Slet
  2. lad btw værre med at gå all in. lav nogle "regler" for dig selv (Som frugt, med protein, 1 glas mælk inden hvert måltid, osv osv osv) som du VED du kan holde. hvis det på forhånd virker som en uoverskuelig opgave, så holder det ikke! :D jeg elsker min egen regl 1/5. hvis jeg har spist 5 pisse sunde dage i streg, er det helt i orden, at snuppe noget som måske ikke er helt så sundt. bare fordi...

   en kold tyrker med sukker de første 3 uger er også meget klogt, derefter "craver" man slet ikke usundt på samme måde, det er faktisk en ret vild aha oplevelse! :D

   good luck :D

   xx

   Slet
  3. Det vil jeg 100 p gøre!! Det bliver helt sikkert ikke det vilde sundheds ræs! Forstå mig ret - det bliver ikke sådan fanatisk agtigt :-D Det er slet ikke mig. Men et par regler ville nok alligevel være en god idé og det der med at spise lidt usundt engang imellem det kan jeg alligevel ikke holde mig FULDSTÆNDIG fra! Det bliver bare på en anden måde end førhen :-)

   Men tak for dine råd Nanna!! :-)

   Slet
 2. Har ikke rigtig nogle tips, men har selv overvejet det rigtig meget... Mest fordi jeg selv kan mærke konsekvenserne, uden at jeg bliver sådan rigtig tyk, men fx. det med min hud og at jeg meget tit er sløv. SÅ jeg syntes det kunne være super spændende at høre om hvordan det går for dig, og de tips og tricks du kommer til at bruge.
  // Annika

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis! Og så får man altså bare en god samvittighed synes jeg! :-)
   Det lyder godt, jeg vil helt sikkert prøve at give nogle updates og tips og råd når jeg springer ud i det! :-)

   Slet
 3. Jeg er super interesseret i at høre hvordan det går dig! :)

  SvarSlet
 4. Det lyder da interessant. Jeg vil gerne læse mere om det. :-)

  www.leilakrak.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Jeg vil super gerne hører mere og det sunde liv fra dig af! :-). Jeg spiser selv rigtigt usundt, og får grim hud, og sådan! så træls! :-). http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 6. Det er godt at høre! Det er med til at give mig lidt motivation!

  SvarSlet
 7. Mit bedste råd er at lade være at blive fanatisk. Man skal også nyde livet, og er man først blevet grebet af det kan det være svært at komme ud af det igen.

  SvarSlet