Sider

30.10.12

What can I do better?
Kære søde læsere!! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad I synes jeg kunne gøre bedre her på bloggen!? Kom med alt hvad I synes og gerne konstruktiv kritik. Er der noget I kunne tænke jer at se mere af, eller mindre af? Eller er der noget helt nyt I kunne tænke jer at se her på bloggen?! Alt og alle er velkomne til at skrive hvad de synes! Jeg HÅBER at få noget respons på dette :-)
Da jeg det sidste stykke tid har haft lidt svært ved at blogge - både fordi det har været svært at finde tid til det og måske også fordi lysten til det har været lidt væk - kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre hvad I har at sige! :-) 

11 kommentarer:

 1. Synes det kunne være fedt med en roomtour eller lign.? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt bud! Det vil jeg tage til overvejelse! :-) Hvad kunne være fedest? Filmet eller i billeder??

   Slet
  2. Hmmmm... Begge dele kunne være ret cool! - Både nogle fine billeder af de fede detaljer, men også en video mere af helheden :-)

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Svar
  1. Hørt Johanne! Det er jeg også selv mig ops på, så jeg skal nok se om jeg kan lave en form for planlægning, der resulterer i nogle flere outfit billeder! :-)

   Slet
 3. Flere outfit billeder, du har så fed stil.
  Måske nogle opskrifter?(-:
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! :-) Jeg skal nok prøve at komme med nogle flere outfit billeder! Det er trods alt også det jeg synes der er sjovest at blogge om :-D

   Opskrifter - god idé! :-) Jeg har jo også tænkt mig at begynde at gå lidt mere op i min kost, så det vil jeg gerne dele med jer!

   Slet
 4. Alt som de andre har sagt, og DIY! :)

  SvarSlet
 5. jeg synes din måde at redigere billeder m.v. på er vildt fed og inspirerende, så jeg kunne godt tænke mig flere indlæg hvor du leger lidt med noget billedredigering :-D

  SvarSlet