Sider

27.11.12

12 ting du ikke vidste om migwww.and-mary.blogspot.comwww.and-mary.blogspot.com
1. Jeg ELSKER rå kartofler og spiser det som andre mennesker spiser gulerødder. 2. Jeg får tit af vide at jeg har abefødder (fordi de er meget firkantede og brede), hvilket jeg nok i virkeligheden også har. 3. Jeg har sygt meget paranoia om aftenen og om natten, hvor jeg ofte ligger ting ned på gulvet, af frygt for at det skal vælte. 4. Jeg er mørkeræd og ikke særlig glad for at være alene hjemme. 5. Jeg tror ikke på at jorden skulle være den eneste planet i det uendelig univers med liv på. 6. Min yndlings tegnefilm er Løvernes Konge. 7. Jeg har tit mareridt om spækhuggere. 8. Jeg elsker at pakke gaver ind. 9. Jeg er kæmpe fan af Animal planet og National Geographic. 10. Jeg kan ikke drikke nogen form for shots, på nær tequila. 11. Jeg har en svaghed for kakaomælk. 12. Jeg er engang (for nylig faktisk) blevet smidt ud af et diskotek/bar.

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker spørgerunder som disse :-)

  SvarSlet
 2. apropo liv på andre planeter, så offentliggører nasa nogle resultater fra deres mars tur d. 3 dec. og som de siger "går det ned i historiebøgerne" så jeg krydser fingre høhø :D
  - og hvaaad? hvorfor er du blevet smidt ud af et diskotek :o ?!

  xx Nanna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad mener de med at det går ned i historiebøgerne? :D I don't get it.
   Blev sgu kylet ud på groveste vis fra Skæve. Jeg var sådan rimelig snaldret og i min fuldskab tændte jeg en cigaret et sted hvor jeg ikke måtte (man skal jo ryge under de der emhætter), og så fik jeg sgu sparket! Og de var godt nok ikke særlig søde!

   Slet
  2. det skulle være gode nyheder :D
   - hæhæhæ sjovt hvordan jeg syntes alle blir smidt ud fra skæve af den grund på det seneste :D

   Slet
  3. Uuuh spændende :D
   No mercy! Hvilket jo i princippet er fair nok, men jeg synes bare godt at man kan gøre det på en ordentlig måde.

   Slet
 3. Hvor er det bare et tilfælde. Jeg har også mareridt om spækhuggere! Jeg synes de er søde og det er faktisk en af mine ynglings dyr, og alligevel har jeg mareridt om dem. Så sent som for en uge siden havde jeg! Fucked up!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vildt nok! :P Jeg har det på samme måde - Befri Willy er næsten mine yndlings film og har altid været det, men jeg har de sygeste drømme om spækhuggere! :p Meget mærkeligt.

   Slet