Sider

9.8.13

About me leaving this country
Kære alle dejlige læsere!
Her kommer et indlæg som jeg har villet skrive længe, men som jeg ikke har haft tid til at sætte mig ned og få gjort. Det har jeg så tid til nu, mens min søde kæreste laver aftensmad til mig, som blandt andet indeholder min ynglings sovs - favorit sovs fra Jensen. OKAY et lide sidespring, men synes lige I skulle vide hvor heldig jeg er :D
Nå men det, det her handler om er at jeg på torsdag tager flyet fra Kastrup til Sydney og skal opholde mig i Australien og Fiji de næste 3 måneder + lidt længere. Er hjemme d. 21. november igen. Jeg skal rejse med en god veninde som jeg har kendt siden børnehaven. Det har altid været min store drøm at komme til Australien! Vi skal opleve en helt masse. Svede, grine, græde, feste, have tømmermænd, dykke, surfe, skydive, sove under åben himmel! ALT MULIGT! Jeg glæder mig rigtig meget. Det har været noget vi har planlagt i lang tid nu og vi har brugt mange timer på at sætte os ind i vores tur. Vi har valgt at bestille og arrangere hele rejsen selv og det kan sagtens anbefales! Det er slet ikke svært, i et land som Australien og jeg tror på at det er meget billigere end at gøre det gennem et bureau.
Jeg er selvfølgelig begyndt at blive lidt nervøs og MEGET spændt, da det pludselig er meget tæt på og at jeg nu skal undvære min dejlige familie, venner og skønne kæreste i 3 måneder. Noget jeg SLET Ikke er vandt til. Jeg er faktisk en pige som er meget afhængig af mine veninder, familie og Mads. Men jeg ved det bliver en oplevelse, som vil styrke mig på mange punkter! Og jeg glæder mig rigtig meget.
At jeg er væk i over 3 måneder har selvfølgelig også en betydning for bloggen her. Sådan som jeg ser det nu, vil bloggen nok stå tom i 3 måneder. Desværre. Kommer til at savne det meget, men vi har oprettet en rejse blog til jer som har lyst til at følge med dér! Jeg giver et link senere på ugen.
Jeg har en idé om at jeg vender stærkt tilbage efter min tur og regner med at nå nye højder her på And Mary. Hvis nogen af jer har nogle spørgsmål omkring turen skal I endelig spørge løs! Desuden er jeg jo ikke taget afsted endnu, så jeg kan stadig nå at lave indlæg!

1 kommentar:

  1. Hvor super fedt for jer.. Jeg er netop hjemvendt fra australien for et par måneder siden, og det var den BEDSTE oplevelse nogensinde. Du kan kontakte mig hvis du skal bruge nogle fifs :-)

    rebeccalinelarsen@gmail.com

    SvarSlet