Sider

11.8.13

It is so hard to leave—until you leave.
  And then it is the easiest 
  goddamned thing in the worldDesktop272_MG_6482 copyDesktop274_MG_6500 copyDesktop275_MG_6489 copyDesktop273_MG_6511 copy
Top and shorts from H&M // Cardigan from Yesstyle // Shoes from Ebay // Sunglasses Rayban // Belt from Zara // Necklace from Etsy.com // Watch Michael Kors
Hey søde læsere! Her er et outfit fra i fredags! :-) Jeg var med min søster ude og handle de sidste ting ind til turen og jeg fik da også lige skudt nogle penge af -_- Men sådan er det jo. Lørdag var Mads og jeg ude og få brunch og om aftenen hyggede jeg med mor og Anne med film og slik! I aften får jeg besøg af alle mine dejlige veninder for lige at sige farvel inden vi smutter på torsdag. Glæder mig til at se dem.
Jeg er selvfølgelig også godt i gang med at pakke, men det er svært! Men gæt lige engang - min taske vejede kun 8,3 kg igår. :-D det synes jeg er flot af en pige at være! 
Jeg glæder mig så meget til torsdag, men jeg frygter at skulle sige farvel i lufthavnen, til mor, far, Mads og Anne. Så jeg glæder mig bare til at sidde i flyet og bare komme AFSTED! 

4 kommentarer:

 1. Du udnytter altid solen så godt på dine billeder! Stor ros :)

  silleagerskov.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sille! Dejligt at høre! Giver også lige rosen lidt videre til min kæreste, som jo tager billederne :)

   Slet
 2. Er det en kvilt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Aner ikke hvad en kvilt er? Google kunne heller ikke hjælpe mig? :-) Så hvad er det? (:

   Slet