Sider

5.7.12

Must have from ebay!
Lå og fandt godter på ebay i går aftes og faldt bare pladask for de her to platforms! Især der første par. Så nu går jeg selvfølgelig og overvejer om jeg skal købe et af parrene. Det sidste par kan man også få i skrigorange, og der er bare et eller andet over dem også. Hvorfor vokser pengene ikke på træerne?Apropos penge, så har jeg været på job idag :) Har jo fået et lille sommerjob og det var 2. gang jeg var der. Det gik fint nok.
English translation: 
I found these two fabolous platforms on ebay last night. And I just fell in love with them immediately! Especially the first ones! Why am I not rich!?

4 kommentarer:

 1. Those first ones are amazing!

  - http://despite-the-style.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Har du somme tider købt ting fra Kina inde op eBay? Hvis ja, har du så oplevet at der kommer told på eller noget andet i den stil, eller kan man virkelig købe fx smukke nederdele til 40 kr?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :-)
   Ja det har jeg oplevet op til et par gange faktisk. Men det er jo sådan at man kan købe for 80 og derunder, og så undgå told. Men altså det er jo ikke det helt store man kan få til 40-80 kr. Ofte så sørger jeg for at finde noget der kommer fra england - så skal du bruge ebay.co.uk, men du skal huske at sætte flueben ved "UK only". Så kommer der i hvert fald ikke told på, men bestiller man fx. noget fra KIna, så kører man bare lidt på held med hensyn til toldafgift osv. :-)

   Slet
  2. Tak for dit svar!

   Slet